Services

Kobberarbejde

Stor ekspertise inden for kobberarbejde

Hos Kronjyllands Blik & VVS har vi stor ekspertise i at udføre specielle opgaver inden for kobberarbejde. Det indebærer bl.a. inddækninger, kupler, tårne, kviste og mange andre opgaver. Mulighederne er mange, og vi har udført mange forskellige slags opgaver inden for kobberarbejde.

Kobber er et af de bedste og fineste materialer at benytte, når man arbejder med blikmaterialer i diverse byggeprojekter. Holdbarheden er hel unik og kan ofte holde i mere end 100 år, og derudover giver den velkendte, flotte farve et eksklusivt og tidsløst udseende. 

Ønsker du at høre mere om vores løsninger inden for kobberarbejde, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Kronjyllands Blik & VVS, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Blik- og VVS-arbejde i Randers og Aarhus

Kronjyllands Blik & VVS er et erfarent VVS-firma, der kan hjælpe med alt inden for installationer, reparationer og nybyg i Randers og Aarhus. Vi anvender kun de bedste materialer og udfører professionelt arbejde, så du ender med en langtidssikret og holdbar løsning, du kan være tryg ved.

Mange års erfaring

Firmaet blev etableret i november 1982 og har sidenhen været gennem et generationsskifte. Vi har altså over 35 års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med både stort og småt. Vi har udført blik- og alle former for VVS-arbejde for kommunen, erhverv samt private.

Grundig rådgivning

Vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, så du er i stand til at træffe det rigtige valg til din situation, ønsker og behov. Vi præsenterer dig for de forskellige muligheder med gode råd og vejledning samt belysning af fordele og ulemper, så du ikke selv behøver at sætte dig ind i det hele.