Services

Kviste og tagrender

Stor erfaring med kviste og tagrender

Hos Kronjyllands Blik & VVS har vi også meget erfaring med kviste, karnapper og tagrender. Vi bruger udelukkende blik til tagrender og nedløbsrør, da vi vil kunne stå inde for kvaliteten af det arbejde og produkt, vi sælger.

Vi har også mulighed for at udføre specielle ønsker og krav, som vores dygtige medarbejdere står klar til at lave.

Ønsker du mere information om vores arbejde inden for kviste og tagrender, er du velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Kronjyllands Blik & VVS, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Blik- og VVS-arbejde i Randers og Aarhus

Kronjyllands Blik & VVS er et erfarent VVS-firma, der kan hjælpe med alt inden for installationer, reparationer og nybyg i Randers og Aarhus. Vi anvender kun de bedste materialer og udfører professionelt arbejde, så du ender med en langtidssikret og holdbar løsning, du kan være tryg ved.

Mange års erfaring

Firmaet blev etableret i november 1982 og har sidenhen været gennem et generationsskifte. Vi har altså over 35 års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med både stort og småt. Vi har udført blik- og alle former for VVS-arbejde for kommunen, erhverv samt private.

Grundig rådgivning

Vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, så du er i stand til at træffe det rigtige valg til din situation, ønsker og behov. Vi præsenterer dig for de forskellige muligheder med gode råd og vejledning samt belysning af fordele og ulemper, så du ikke selv behøver at sætte dig ind i det hele.