Services

Naturgas

Installation af naturgasanlæg

Hos Kronjyllands Blik & VVS udfører vi installationer af naturgasanlæg. Vi har i mange år installeret nye anlæg inden for alle slags godkendte og stabile mærker, så vi har stor erfaring med installationen af dit næste anlæg. 

Inden for de seneste år er der sket en rivende teknologisk udvikling inden for anlæg til fyring med naturgas – du er altså som bruger af naturgas bedre stillet i dag end tidligere. Tag gerne kontakt til os for at høre om de mange fordele med et naturgasanlæg. 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Kronjyllands Blik & VVS, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Blik- og VVS-arbejde i Randers og Aarhus

Kronjyllands Blik & VVS er et erfarent VVS-firma, der kan hjælpe med alt inden for installationer, reparationer og nybyg i Randers og Aarhus. Vi anvender kun de bedste materialer og udfører professionelt arbejde, så du ender med en langtidssikret og holdbar løsning, du kan være tryg ved.

Mange års erfaring

Firmaet blev etableret i november 1982 og har sidenhen været gennem et generationsskifte. Vi har altså over 35 års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med både stort og småt. Vi har udført blik- og alle former for VVS-arbejde for kommunen, erhverv samt private.

Grundig rådgivning

Vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, så du er i stand til at træffe det rigtige valg til din situation, ønsker og behov. Vi præsenterer dig for de forskellige muligheder med gode råd og vejledning samt belysning af fordele og ulemper, så du ikke selv behøver at sætte dig ind i det hele.