Services

Solvarme

Miljø- og økonomibevidst løsning

Hos Kronjyllands Blik & VVS tilbyder vi forskellige løsninger inden for solvarme. Solvarme er godt for miljøet og på sigt økonomien pga. de stigende energipriser.

Vedvarende energikilder som f.eks. solvarme er en af fremtidens energikilder og er derfor i øjeblikket i en rivende udvikling. Et solvarmeanlæg opvarmer vand ved hjælp af solenergi – du kan f.eks. slukke for dit varmeanlæg om sommeren og stadig få varmt vand i hanerne og badeværelsesgulvet.

Solvarme er især en god løsning, hvis du opvarmer med el, olie eller gas, da du så sparer på de dyrere, fossile opvarmningsformer.

Ønsker du at høre mere om løsningerne inden for solvarme, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Kronjyllands Blik & VVS, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Blik- og VVS-arbejde i Randers og Aarhus

Kronjyllands Blik & VVS er et erfarent VVS-firma, der kan hjælpe med alt inden for installationer, reparationer og nybyg i Randers og Aarhus. Vi anvender kun de bedste materialer og udfører professionelt arbejde, så du ender med en langtidssikret og holdbar løsning, du kan være tryg ved.

Mange års erfaring

Firmaet blev etableret i november 1982 og har sidenhen været gennem et generationsskifte. Vi har altså over 35 års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med både stort og småt. Vi har udført blik- og alle former for VVS-arbejde for kommunen, erhverv samt private.

Grundig rådgivning

Vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, så du er i stand til at træffe det rigtige valg til din situation, ønsker og behov. Vi præsenterer dig for de forskellige muligheder med gode råd og vejledning samt belysning af fordele og ulemper, så du ikke selv behøver at sætte dig ind i det hele.