Services

Varmeanlæg

Installation, reparation og udbygning

Hos Kronjyllands Blik & VVS installerer, reparerer og udbygger vi eksisterende centralvarmeanlæg. Det indebærer bl.a. radiatorer, gulvvarme, vand osv. Vi kan hjælpe med installation af nye fjernvarmeanlæg samt reparation og udvidelse af eksisterende installationer.

Med et nyt varmeanlæg kan du spare mange penge på varmeregningen, da gamle fjernvarmeinstallationer spilder meget energi. På den måde får du en ny, energirigtig løsning, der er skånsom for miljøet, og du fremtidssikrer din bolig. 

Vi sørger altid for at bruge kvalitetsmaterialer til alt vores arbejde for at sikre det bedste produkt til vores kunder.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Kronjyllands Blik & VVS, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Blik- og VVS-arbejde i Randers og Aarhus

Kronjyllands Blik & VVS er et erfarent VVS-firma, der kan hjælpe med alt inden for installationer, reparationer og nybyg i Randers og Aarhus. Vi anvender kun de bedste materialer og udfører professionelt arbejde, så du ender med en langtidssikret og holdbar løsning, du kan være tryg ved.

Mange års erfaring

Firmaet blev etableret i november 1982 og har sidenhen været gennem et generationsskifte. Vi har altså over 35 års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med både stort og småt. Vi har udført blik- og alle former for VVS-arbejde for kommunen, erhverv samt private.

Grundig rådgivning

Vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, så du er i stand til at træffe det rigtige valg til din situation, ønsker og behov. Vi præsenterer dig for de forskellige muligheder med gode råd og vejledning samt belysning af fordele og ulemper, så du ikke selv behøver at sætte dig ind i det hele.