Profil

Om os

Om Kronjyllands Blik & VVS

Kronjyllands Blik & VVS er et erfarent VVS-firma, der kan hjælpe med alt inden for installationer, reparationer og nybyg i primært Randers og Aarhus.

Firmaet blev etableret i november 1982 og har sidenhen været gennem et generationsskifte. Vi har altså over 35 års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med både stort og småt. Vi har udført blik- og alle former for VVS-arbejde for kommunen, erhverv samt private.

Kronjyllands Blik & VVS beskæftiger 12 ansatte, som alle har mange års erfaring og godt kvalitetsarbejde for øje. På den måde kan vi påtage os næsten alle opgaver, så kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Kronjyllands Blik & VVS, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Holdbart resultat - hver gang!

Hos Kronjyllands Blik & VVS er vores kunders tilfredshed og tillid altafgørende for vores eksistens og faglige stolthed. Derfor sørger vores montører altid for at udføre et professionelt og grundigt stykke arbejde med stor fokus på holdbarhed og kvalitet. 

Vi har mange års erfaring i branchen og sørger for at holde os opdaterede via kurser og seminarer med hensyn til lovmæssige krav og nye, spændende produkter.

Når du har besøg af vores montører, sørger vi altid for at tjekke installationen efter, inden vi går, og derudover rydder vi også pænt op efter os. 

Hos Kronjyllands Blik & VVS er en aftale altid en aftale, som vi overholder på baggrund af kundens ønske og behov. På den måde sikrer vi det bedste forløb for begge parter.