Services

Ventilation

Optimering af indeklima

Hos Kronjyllands Blik & VVS kan vi hjælpe dig med din næste ventilationsløsning. Ventilation er en vigtig del af alle bygninger: I private hjem for at undgå fugt og dårligt indeklima, men også til erhverv og landbrug leverer vi løsninger til.

Størrelsen på ens bolig er helt afgørende for hvilket ventilationsanlæg, du skal vælge. Vi står klar med gode råd og vejledning til at finde et ventilationsanlæg, der passer til din situation, ønsker og behov. 

Ønsker du at høre mere om vores ventilationsløsninger, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Kronjyllands Blik & VVS, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Blik- og VVS-arbejde i Randers og Aarhus

Kronjyllands Blik & VVS er et erfarent VVS-firma, der kan hjælpe med alt inden for installationer, reparationer og nybyg i Randers og Aarhus. Vi anvender kun de bedste materialer og udfører professionelt arbejde, så du ender med en langtidssikret og holdbar løsning, du kan være tryg ved.

Mange års erfaring

Firmaet blev etableret i november 1982 og har sidenhen været gennem et generationsskifte. Vi har altså over 35 års erfaring inden for branchen og kan hjælpe med både stort og småt. Vi har udført blik- og alle former for VVS-arbejde for kommunen, erhverv samt private.

Grundig rådgivning

Vi sørger altid for at rådgive dig grundigt, så du er i stand til at træffe det rigtige valg til din situation, ønsker og behov. Vi præsenterer dig for de forskellige muligheder med gode råd og vejledning samt belysning af fordele og ulemper, så du ikke selv behøver at sætte dig ind i det hele.